فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

جزوه درسی کشت ارگانیک (50 صفحه ورد)

اختصاصی از فی گوو جزوه درسی کشت ارگانیک (50 صفحه ورد) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

جزوه درسی کشت ارگانیک (50 صفحه ورد)


جزوه درسی کشت ارگانیک (50 صفحه ورد)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کشاورزی ارگانیک در ساده ترین تعریف به عنوان «کشاورزی بدون افزودن مواد شیمیایی ، صنعتی» تعریف شده است. ماده شیمیایی مصنوعی، ماده ای است که با کمک فرایندهای شیمیایی تهیه شده است. این تعریف بدان معنا نیست که کشاورزی ارگانیک قطعا کشاورزی بدون مواد شیمیایی باشد، زیرا ما در جهانی زندگی می کنیم که در آن مواد شیمیایی مصنوعی در خاک، آب و هوا وجود دارد معنایی که در کشاورزی ارگانیک مراد است، برای مدیریت تمام مزرعه به کار می رود و براساس آن، مزرعه به عنوان موجود زنده در نظر گرفته می شود. مواد شیمیایی صنعتی (مصنوعی) چون علف کش ها، حشره کش ها، قارچ ها، داروی های دامی، سوپرفسفات و اوره در کشاورزی ارگانیک به کار نمی رود. به طور کلی در مزارع ارگانیک، هیچ گونه ماده شیمیای مصنوعی به کار برده نمی شود. این مواد در آماده سازی خاک، رویش گیاه یا تولید نهاده هایی که در تغذیه گیاه، ذخیره سازی، فرآوری و یا فروش آن دخالت دارند، به کار نمی روند.

کشاورزی ارگانیک حرکت رو به عقب نیست در این سامانه، بهترین دانش سنتی با علم جدید ترکیب می شود و در عین حال با سایر روش های نوین مدیریت، سازگار است. مزارع ارگانیک همچون دیگر زمین های زراعی به خوبی آماده شده و نیازمند مدیریت قوی، به ویژه در مورد خاک و آفات است.

کشاورزی ارگانیک یک نظام مدیریت تولید جامع نگر است که موجب افزایش سلامت کشت بوم از نظر تنوع زیستی، چرخه طبیعی عناصر غذایی و فعالیت های میکروبی و زیستی خاک می شود. وزارت کشاورزی ایالات متحده این سامانه تولیدی جامع نگر را به این شکل تعریف کرده است: ((سامانه تولیدی که در آن استفاده از کودهای شیمیایی، آفت کش ها، تنظیم کننده های رشد و افزودنی های غذای انسان و دام، ممنوع یا در کمترین حد ممکن است. این کشت بوم جهت تغدیه گیاهی و حفظ حاصلخیزی خاک تا حد امکان متکی به تناوب زراعی، استفاده ازبقایای گیاهی، کود حیوانی، بقولات، کود سبز، پسماندهای آلی برون مزرعه ای، کنترل مکانیکی علف های هرز، سنگ های معدنی و برای کنترل آفات و بیماری ها، متکی به روش ارگانیک است)).

براساس تعریف فدراسیون بین المللی جنبش ارگانیک (FOAM)، کشاورزی ارگانیک یک سامانه کشاورزی است که در آن جنبه های زیستی، اجتماعی و اقتصادی تولید پایدار غدا، پوشاک، فرآورده های چوبی و غیره بهبود می یابد. در این سامانه حاصلخیزی خاک به عنوان کلید تولید موفق در نظر گرفته می شود. درکشاورزی ارگانیک با بهره گیری از ویژگی های طبیعی گیاهان، دام ها و محیط، کیفیت نظام کشاورزی و محیط زیست حفظ شده و بهبود می یابد.

 

 

 

 

 

 

 

تعریف کشاورزی ارگانیک... 1

تاریخچه کشاورزی ارگانیک... 2

دلایل استفاده از محصولات ارگانیک... 3

وضعیت کشاورزی ارگانیک در جهان و ایران. 5

وضعیت جهان از نظر کشاورزی ارگانیک... 5

وضعیت ایران از نظر کشاورزی ارگانیک... 5

اصول کشاورزی ارگانیک... 6

اصل سلامت.. 7

اصل اکولوژی.. 7

اصل انصاف و عدالت.. 7

اصل مراقبت.. 7

موجودات تغییر ژنتیکی داده شده (GMOs)و محصولات ارگانیک... 9

سطوح استاندارد (جهانی، منطقه ای، ملی)، قوانین، سیستمهای بازرسی، گواهی، برچسب‌گذاری و بازار مصرف محصولات ارگانیک... 10

استانداردها و قواعد بین المللی کشاورزی زیستی.. 12

کشاورزی زیستی در ایران. 14

مدیریت تلفیقی تولید ICM... 17

اقتصاد در کشاورزی ارگانیک، مقایسه بین تولید با روش مرسوم و ارگانیک... 18

اصول مدیریت تلفیقی IPM... 26

عقیم‌سازی و تنظیم کنندههای رشد حشرات.. 30

تاریخچه استفاده از انرژی های هسته ای و مبارزه با حشرات در ایران. 31

مبارزه ژنتیکی در کنترل آفات.. 32

کنترل حشرات به وسیله تکنیک نر عقیمی : 33

استراژیهای.. 33

استفاده از تکنیک حشرات عقیم در IPM... 40

مزایا و محدودیت های SIT. 41

جلب کننده های جنسی کنترل بیولوژیک... 43

مواد شیمیایی علامت دهنده(Semiochemicals) 44

سمیوکمیکال به دو گروه تقسیم می شوند : 44


دانلود با لینک مستقیم


جزوه درسی کشت ارگانیک (50 صفحه ورد)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.