فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

اختصاصی از فی گوو طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی


 طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

طرز تهیه خامه کیک تولد

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود

اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود.تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.


دانلود با لینک مستقیم


طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.