فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله مواد نوری

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله مواد نوری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مواد نوری


دانلود مقاله مواد نوری

 

مشخصات این فایل
عنوان: مواد نوری
فرمت فایل:  word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 18

این تحقیق درمورد مواد نوری می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله مواد نوری

مواد bire fringent
bire fringent یک خاصیت در بعضی از مواد است به طوریکه نور از قطبشهای مختلف یک فهرست متفاوت انکساری با آن ماده می چیند .یک اشعه غیر قطبیده یا باریکه ای از نور ازامواج عمودی واقعی قطبیده تشکیل می شود که این دو اشعه مجزا در داخل مادة bire fringent تقسیم می شود عملکرد ( طرزکار ) جداکنندهها و منتشر کندهها ( پخش کننده ها ) برانار bire fringent استوار می باشد ( یا در حداقل قطبش ) . مواد بسیاری وجود دارند که خواص bire fringent رانشان می دهند .  Calcite  ( ) و  rutile   (  ) معولاً به خاطرخواص bire fringent شان استفاده می شوند . کوارتز نیز این خواص را دارد می تواند درموقعیتهای زیادی ایجاد مشکل کند . یک مادة bire fringent یک ساختار کریستالی دارد. در داخل این ساختار یک محور نوری وجود دارد . ( در بعضی ازمواد بیشتر از یکی ) هنگامی که یک اشعه تحت یک زاویه به محور نوری کربستال وارد می شود آن اشعه به دو اشعه تقسیم می شود. یک اشعه ( معمولی ) قطبش عمودی دارد اشعة دیگر ( اشعه غیر معمولی ) نسبت به اشعه معمولی قطبش  Orthogonal دارد . برای اشعة معمولی ماده یک فهرست انکسای ثابت را نماش می دهد ( در مورد  Calcite  66/1 ) برای اشعه غیر معمولی بسته به زوایه برخورد بخشی از اشعه اصلی ماده یک فهرست انکساری متغییر را نمایش می دهد . ( بین  1.49 تا 1.66 ) یک اثر ( ) بسیار مفیدی در اینجا این است که ما می....(ادامه دارد)

2 اثر فارادی  The Faraday Effect
اثر فارادی هنگامی که بعضی از مواد ا زجمله  ( Yttrium – Iron – Garnet )   در یک میدان مغناطیسی قوی قرار می گیرند بدست می آید . عبور نور در داخل مواد سطح قطبش آن را ( بردارهای میدان  الکتریکی و مغناطیسی ) با یک مقدار شبیه طول و قدرت میدان مغناطیسی چرخانده است . این می تواند مفید باشد اما حالت بسیار مهم آن است که اثر نامتقارن است عبور نور در یک جهت ممکن است قطبش آنرا درست 45 درجه چرخانده باشد . عبور نور در جهت دیگر قطبش آن را به چپ با یک مقدار یکسان ( در این مورد 45 درجه ) خواهد چرخاند .
چرخش مخالف جهتهایی در ارتباط با جهت اشعة نور است اما در جهت مشابه ارتباط با      Rotator جداکننده ها استفاده می شود در موقعیتهای بسیار تا نوری را که فقط در یک جهت عبور می کند فراهم کند . این برای زمان اتصال یک لیزر به یک رشته ( فیبر ) لازم است . نور منعکس شده می تواند باعث ناپایداری در لیزر و باعث بسیاری اثرات نامطلوب شود .
تعدادی از راههای ساختمان جداکننده ها وجود دارند و بیشتر اینها وابسته به اثرات یک راه است .
نور در حال آمدن اول با یک فیلتر قطبش دهنده مواجه می شود که همة قطبشها به جز آنها که در جهت قطبنده اند را برطرف می کند . ( این معنی میدهد که اگر نور در حال آمدن به نوبت قطبیده شود ما قصد داریم 50% آن را کم کنیم ) در خروج از فیلتر نور به طور عمودی قطبیده می شود . قطبش نور ورودی سپس دوران فارادی را وارد می کند . این ابزار ( تشریح شده در بالا ) قطبش را 45 به راست می چرخاند ( بدون شکست ) .
دومین فیلتر قطبنده در جلوی جهت زیادی است . نور از بیان این فیلتر اکنون بدون شکست عبور خواهد کرد و آن در جهتی یکسان درست مانند قطبش نور در حال ورود تطبیق داده می شود .
اولیننور با یک قطبنده که فیلترها هر نوری را که در زاویة 45 درجه با خط قائم تطبیق نمی کند خارج می کنند مواجه می شود. این امر چون که مانمی توانیم مطمئن باشیم از قطبش ناخواسته بازتابها لازم است ....(ادامه دارد)

عملکرد اصلی و مهم انتشار دهنده ها :‌
به خودی خود هیچ چیز جداگانه یا ساده اصلی در پس انتشار دهنده وجود ندارد .
انتشار دهنده ها ساخته شده اند از یک اجتماع از اجزاء (قطعه های) نوری . طرحهای مختلفی از آن وجود دارد ، اما کلید اصلی آن شبیه (نظیر) مجزا کننده است .
نور حرکت می کند از یک جهت در سراسر یک روتاتور فارادی که حرکت وضعی(چرخشی) پلاریزاسیون دارند در یک جهت مخصوص . نور وارد می‌شود به روتاتور فارادی از جهت مخالف که دارای حرکت چرخشی فاز (دوره) است در جهت مخالف (وابسته به جهتی که نور انتشار می یابد) . روش دیگر برای ارزیابی آن ، این است که بگوییم که نور همیشه حرکت وضعی دارد در جهت مشاله (یکسان) در ارتباط با راتاتور (آلت دوار) بدون در نظر گرفتن جهت حرکت آن است . با حضور غیرقابل پیش بینی پلاریزاسیون موضوع در اینجا سخت و پیچیده می شود . ما می توانیم فیلتر ، پلاریزاسیون ناخواسته را بیرون بیاوریم ، اما ما نیمی ضایعات در نور خورشید خواهیم داشت (بصورت میانگین) اگر این کار را انجام دهیم ، و شاید هم بیشتر . ....(ادامه دارد)

راتاتور (آلت دوار) فارادی و صفحه فاز :
این ترکیب عبور نور در مسیر ، اصلاً تغییری نکرده است
در مسیر مخالف ، پلاریزاسیون همراه نور وارد شونده است و حرکت وضعی (چرخشی به اندازه   است . در مسیر راست به چپ راتاتور فارادی یک گردش فاز به اندازه   ( در جهت عقربه های ساعت) منتقل می کند و صفحه فاز بر محور خویش می چرخد (حرکت دوران) ، که نور دیگری با همان اندازه   و در جهت عقربه های ساعت منتقل می کند . بنابراین ما بدست می آوریم یک چرخش (دور کامل) خالص   در جهت عقربه های ساعت . در مسیر چپ به راست صفحه فاز می چرخد و نور مشابه و همانند قبل ، به اندازه   اما ، مخالف عقربه های ساعت است (نسبت به مسیر اشعه) . هر چند راتاتور فارادی حرکت وضعی دارد ، بعبارت دیگر فاز در جهت عقربه های ساعت است به اندازه یکسان   . این فاز است که در مسیر مخالف حرکت وضعی دارد . پس هیچ تغییر خالص در پلاریزاسیون وجود ندارد (البته در تمرین کردن ضایعات و تلفات بعلت انعکاس نقص در وسیله ساخته شده وجود دارند) . همانطور که در مشهود است نور از پورت 1 به پورت 2 حرکت می کند به شرح ذیل :
1-یک اشعه (تابش) وارد پورت 1 شده جدا می شود بدو اشعه جداگانه در پلاریزاسیون قائم (راست گوشه) . اشعه معمولی از این وسط (میان) عبور می‌کند بدون اینکه منکسر شود ، اما اشعه غیرعادی قطبی شده بطور راست گوشه (قائم) شکسته می شود .
2-هر دو اشعه حرکت می کنند از راست به چپ از میان راتاتور فارادی و صفحات فاز هر دو به اندازه   می چرخد .
3-سپس دو اشعه برخورد می کنند با مجموعه جدا شده - پیمودن انکسار نور مضاعف (مجموعه B)که مشابه یمسان است با اولی . تاثیر و اثر متعلق به گردش فاز در مرحله قبلی ، در تعویض و تغییر وضعیت مربوط به اشعه ها بود .
اشعه معمولی در مجموعه A (منکسر نشده است) تبدیل می شود به اشعه غیرعادی در مجموعه B (که در اینجا شکسته می شود ) . اشعه غیرعادی در مجموعه A (مسیر بالای عکس) تبدیل می شود بیک اشعه معمولی در مجموعه B ( در اینجا منکسر نشده است ) .....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله مواد نوری

منشور  Glan-Thompso
مکعب قطبش  Beam Splitter
5 ( جداکننده ها )‌.
 5.4.5.1  اثر الکترواپتیک  The Electrooptic Effect  
 اثر فارادی  The Faraday Effect
یک مجزا کننده مستقل پلاریزاسیون (قطبش) :
عملکرد اصلی و مهم انتشار دهنده ها :‌
راتاتور (آلت دوار) فارادی و صفحه فاز :


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مواد نوری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.