فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق شناسایی ارگ شیخ بهایی و مقایسه با برج صفا و جوزدان

اختصاصی از فی گوو دانلود تحقیق شناسایی ارگ شیخ بهایی و مقایسه با برج صفا و جوزدان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اسلاید ۱ :

مقدمه

    برج های کبوتر در پهنه ی دشتهای سر سبز یا گوشه ی باغهای اصفهان خود نمایی می کنند. در ساختمان این برج ها غالباً از خشت خام ( خاک رس ) که در منطقه به وفور یافت می شوداستفاده می شده. ( البته نقش آب و هوا را در
    انتخاب این نوع مصالح نباید فراموش کرد
    در داخل این برج ها مقیاس ها به طور اصولی درک میشود و نسبتهای دقیق و آرایش بسیار جالب لانه های کبوتران بیننده را به کنجکاوی وا می دارد.                           

اسلاید ۲ :

تاریخچه کبوتر خانه

    معماری داخلی کبوترخانه ها استثنایی است؛ عظمت این بناها هم به سبب سترگی و شکوه و هم به سبب تنوع در فرم اعجاب برانگیز است و این بناها مانند سایر آثار معماری ایرانی هم از عملکرد وافر و هم از فرم زیبایی پیروی کرده است.
    معمار ایرانی به دلیل نگاه عالمانه به اقلیم و علم زیست شناسی، عجایبی حیرت برانگیز و ماندگار را در این سیاره خاکی تحت عنوان کبوترخانه های ایرانی خلق کرده و چه زیبا، این هماهنگی برجهای به رنگ خاک با سیاره خاکی در وحدت از روزگاران پیش به یادگار مانده است، که حقیقتاً سزاوار است به آنها برتر از عجایب هفتگانه عالم نگاه کرد.
    متأسفانه کبوتر خانه های ایرانی، مانند بسیاری از مظاهر هنری ایران ناشناخته مانده است و این در حالی است که این برجهای زیبای کبوتران، به عنوان زیرساخت تأسیسات کشاورزی، تمامی سرای ایران را از کناره های شرقی دریاچه ارومیه گرفته تا کویریزد و میبد و برخی روستاهای نطنز و کاشان و نیز از جنوب خراسان و طبس گرفته تا گوشه و کنار شهرها و آبادی های این سرزمین (کبوترخانه ) حضوری پیوسته داشته است. تنها در حوالی اصفهان بیش از سه هزار برج زیبای کبوتر وجود داشته است؛ طراحی و عملکرد کبوترخانه ها، بسیار جالب و عالمانه بوده، به گونه ای که در جذب کبوتران و خلق زیستگاهی امن برای کبوتر، حیرت  برانگیز بوده است.
    کبوترخانه ها مانند دژنظامی در برابر همه دشمنان کبوتر که کم هم نیستند، مقاوم و نفوذ ناپذیر بوده است

اسلاید ۳ :

سازه در برج

    در ساخت بناها یک اصل کلی وجود داردکه هرچه قاعده بزرگتر و ارتفاع کوتاهتر ونیز  مرکز ثقل بنا به زمین نزدیکتر باشد  بنا پایدارتر است. به  همین علت برجهای کبوترغالبا به صورت مخروطی ساخته شده اند واستوانه نیستند تا مرکز ثقلشان به زمین نزدیکتر باشد.علت گرد بودن پلان این گروه و نیز اکثر برجها این است که اگر نیرویی از خارج به بدنه برجها وارد شود نیرو از روی بدنه رد می شود و کمتر به بدنه گیر می کند.        

 

 فهرست مطالب:

مفدمه

تاریخچه کبوتر خانه

سازه در برج

گروه بندی برج ها

برج های خارون

مشخصات کلی بنا

اجزاء بنا

جزئیات برج ها

بناهای الحاقی

ویژگیهای معماری

تحلیلی برمعماری ارگ

برج صفا

وجه تمایز

جزئیات اجرایی

برج جوزدان

وجه تمایز

تزئینات به کارفته درساختمان برج ها

پنجره های مشبک ورودی

همراه با تصاویر

 

شامل 69 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق شناسایی ارگ شیخ بهایی و مقایسه با برج صفا و جوزدان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.