فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد

اختصاصی از فی گوو دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد


دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد

 

مشخصات این فایل
عنوان: شرکت ساختمانی عمار گنبد(پروژه احداث مجتمع 20 واحدی)
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 32

این گزارش کارآموزی درمورد شرکت ساختمانی عمار گنبد می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد

گودبرداری :
در این قسمت اقدام به خاکبرداری محل نقشه می شود تا به خاک بکر رسید . لذا باید پی بر روی یک سطح محکم و بدون رانش قرار گیرد تا پی ها نشست نداشته یا نشستهای متفاوتی نداشته باشد .
بنابراین سطح زیرین پی باید حداقل 5/1 الی 2 متر پایین تر از تراز کف زمین باشد . در این ساختمان گود برداری بوسیله وسایلی معمولی مانند بیل ، کلنگ و فرقون استفاده شد.
آماده سازی پی :
قبل از پی سازی باید کف پی آماده گردد که کاملا مسطح و عاری از هر گونه مواد زاید همچنین نباید با خاک دستی یا مصالح غیرمقاوم پر شود.برای تسطیح و آماده سازی نهایی کف آنرا با بتن سبک (مگر) یا لاغر با عیار 150kg سیمان تسطیح کرد که وظیفه مگر یا لاغز به دو دلیل عمده است . 1- برای جلوگیری از تماس بتن اصلی پی با خاک 2- برای رگلاژ کف پی و ایجاد سطح صافی برای ادامه پی سازی . ضخامت بتن مگر حدود 10 سانتی متر و معمولا قالب بندی از روی بتن مگر شروع می شود. .....(ادامه دارد)

پی های نواری ، شبکه ای و گسترده
استفاده از شالوده های پیوسته ( نواری و شبکه ای و گسترده ) زمانی لازم می گردد که نیروی محوری ستونها زیاد بامقاومت زمین کم و یا سازه در مقابل نشستهای نامساوی حساس باشد . در شالوده نواری تمام ستونهای واقع در یک محور برر وی شالوده یکپارچه به شکل نوار تکیه می کنند . اگر شالوده های نواری در دو امتداد عمود بر هم قرار گیرند. تشکیل شالوده شبکه ای می دهند . در صورتی که نیروها نسبتا بزرگ و یا خاک ضعیف .....(ادامه دارد)

وسایل بتن ریزی :
الف) باکت یا جام :
متداولترین روش در بتن ریزی های حجیم با فاصله حمل کوتاه است . بسته به حجم عملیات و زمان بتن ریزی حجم جام قابل تغییر می باشد . دریچه تخلیه باکت در کف تعبیه شده و جام باید دارای تعداد بازشوی کافی باشد . اندازه دهانه بازشو نباید از 3/1 طول با کف و 5 برابر قطر بزرگترین دامنه کمتر باشد . شیب جدار باکت در محل تخلیه نباید از 60 درجه کمتر باشد تخلیه بتن به باکت باید بطور قائم واز مرکز آن باشد چنانچه بتن داخل باکت مستقیما و یا توسط ناوه شیبدار درون قالب تخلیه شود باید در انت های نقطه تخلیه و در ارتفاع حداقل cm 60 بتن توسط محفظه هدایت به محل نهایی ریخته شود .
ب) ناوه شیبدار ( شوت): این وسیله برای حمل بتن به ترازهای پایین تر از محل تهیه بتن .....(ادامه دارد)

مشخصات اجرایی قالب
چنانچه شیب قطعات شیبدار از 2 قائم به 3 افقی تجاوز کند . ارجح است که برای طوطح فوقانی قطعه نیز قالب در نظر گرفته شود و در هر حال برای شیبهای بیش از 1:1 تعبیه قالب سطحی فوقانی اجباری می باشد . رویه قالبها و مواد رها ساز قالب باید قبل از جاگذاری آرماتورها روی قالب ها نصب یا مالیده شوند . قالبها باید چنان جذب و جفت کنار یکدیگر قرار گیرند که مانع از هدر رفتن شیره بتن شوند . قالبها باید عاری از آلودگیها  ،ملات ،مواد خارجی و غیره بوده و قبل از هر بار مصرف باید با مواد رهاساز .....(ادامه دارد)

اجرای سقف :
لازم به توضیح است که اجرای یک سقف شامل ستونها و پله ها مربوط به آن نیز باشد  می باشد . در این ساختمان اجرای سقف به یک گروه کارگر بصورت پیمانکاری داده می شود و مدت تحویل هر سقف 20 روز در نظر گرفته شد نوع سقف تیرچه بلوک است .
اولین گام در اجرای سقف اجرای ستون ها است . ابتدا باید میلگردهایی مربوط به ستون ها برش دارد . میلگردهای ستون بایستی با توجه به ارتفاع طبقه ، عرض تیر و اورلپ ستون بعد حدود 1 متر است . بنابراین طول میلگرد برای برش معمولا 4 متر است . خاموت هم باید به اندازه مورد نیاز و طول مناسب بریده شوند و سپس خم بخورد نحوه بستن خاموت ها به میلگردهای طولی ستون به این صورت است که ابتدا خاموت به اندازه مورد نیاز در 4 میلگرد طولی قرار داده می شود . بعد خاموت ها به دو میلگرد طولی بافته می شوند و در نهایت به دو میلگرد بافته می شوند . در بستن خاموت ها باید دقت شود که اولا خاموت 4 در فواصل مشخص شده از طرف نقشه بسته شوند ، ثانیا گوشه از خاموت ها که در آن  میلگرد خم شده نباید در یک راستای طولی قرار گیرد ، بلکه باید بصورت متناوب در میلگردهای طولی بافته شوند . در ادامه سایر میلگردهای طولی در داخل ستون قرار داده و .....(ادامه دارد)

پایه های اطمینان
به منظور جلویگری از بروز تغییر شکل های تابع زمان در قطعات بتن ارمه تازه قالب بداری شده پس از برداشت قالب سطوح زیرین قطعات مزبور پایه هایی در زیر آنها باقی گذاشته می شوند که پایه های اطمینان نام دارند .
پیش بینی های پایه های اطمینان برای تیرهای به دهانه بزرگتر از 5 متر تیرهای طره ای به طول بیش از 5/2 متر ، دالهای به دهانه بزرگتر از 3 متر و دالهای طره ای به طول بیش از 5/1 متر اجباری است . تعداد پایه های اطمینان پیش بینی شده باید به اندازه ای باشد که فاصله هر دو پایه اطمینان مجاور در هیچ مورد از 3 متر تجاوز ننماید : .....(ادامه دارد)

قالب برداری
اجرای پله
: بعد از بتن ریزی سقف می توان به اجرای پله پرداخت . برای اینکار ابتدا از محل ریشه پله که قبلا در نظر گرفته شده قالب پاگرد و سپس قالب قسمت شیب دار پله بکار گرفته می شود . شیب قالب باید با توجه به نقشه معماری اجرا شود بعد دال آن بافته می شود. بتن ریزی از پاگرد پله شروع می شود و پس از ویبره کردن آن بتن ریزی قسمتهای شیب دار انجام شود . بتن ریزی قسمت شیب دار انجام شود . بتن ریزی قسمت شیبدار بدون ویبره است زیرا ویبره کردن آن بتن روی سطح شیبدار بلغزد و پایین بریزد.
پلان شیب بندی : .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد                                                            

مشخصات فنی عمومی ساختمان
بازدید از زمین و ریشه کنی 1
پیاده سازی نقشه 1
گود برداری3
پی کنی در ساختمان3
اجرای شبکه ی پی 4
ضوابط و استانداردهای اجرایی          9
بتن ریزی       11
بتن ریزی و تراکم ساختن بتن       12
1- آماده سازی       122-ریختن بتن و انتقال آن به قالب       13
 وسایل بتن ریزی       13
بتن ریزی ستون و تیر اصلی            14
مشخصات اصلی بتن متراکم شده       14
روش های مراقبت ار بتن        15
آرماتور گذاری        15
مشخصات اجرایی قالب        17 پایه های اطمینان        18
قالب برداری       18
اجرای سقف        23
پله های بتن مسلح        28
اجزای پله های بتن مسلح
انواع پله های بتن مسلح        28
اجزای پله     29
اجرای پله     30
پلان شیب بندی     30
ذستگاه بتن ساز یا مخلوط کن     31
وظیفه دالها    32
نعل درگاه    32

دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساختمانی عمار گنبد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.