فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر


دانلود مقاله آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر

مصرف آب در کارخانه های تولید شکر زیاد است و آب در مراحل مختلف کاربرد دارد.

آبهای خروجی از کارخانه های تولید شکر اغلب آلوده بوده و در صورتی که کارخانه فاقد تجهیزات مناسب تصفیه فاضلاب باشد، از عوامل عمده آلوده کننده محیط زیست در حساب می آیند.

ا ز جمله آبهای مصرفی در کارخانه های تولید شکر، به موارد زیر می توان اشاره کرد:

1-آبهای مصرفی در انتقال و شستشوی چغندر

برای انتقال چغندر از سیلوها به محل فرآیند و همچنین برای شستشوی چغندر اب زیادی مصرف می شود. به عبارت دیگر حدود 4تا 8 برابر چغندر مصرفی کارخانه،آب برای انتقال چغندر لازم می باشد وبرای شستشوی چغندر میزان آب مورد لزوم حدود 1تا2برابر چغندر مصرفی است.برای تامین این آب زیاد، کارخانه مجبور است که آب مصرف شده در انتقال و شستشوی چغندر را پس از ته نشین سازی ناخالصیها و گل موجود در آن، بازیابی کرده و مجددا" مورد استفاده قرار دهد، لذا آب مصرفی در قسمت مذکور در طول بهره برداری کارخانه تقریبا" در مداری بسته در حال گردش و استفاده می باشد

همان طور که بیان شد، پس ار استفاده، آبهای مذکور آلوده را به ذرات گل و مواد آلی می شوند، بنابراین آنها را به حوضچه ها یا دکانتورهای مخصوص انتقال داده و مدتی نگه می دارند تا مواد معلق موجود در آن تا حد ممکن رسوب کرده جداسازی شوند. در برخی موارد ممکن است برای افزایش سرعت ته نشینی ذرات معلق، مقداری آهک به آبهای موجود در حوضچه ها اضافه شود.پس از هر بار استفاده از آبهای مذکور مقداری از آن در اثر عواملی مانند تبخیر و همراه شدن با گل ته نشین شده در حوضچه ها، کاسته میشود که باید به همان میزان آب جدید کمکی وارد سیستم کرد

یکی از فاکتورهای مهم در تعیین میزان آلودگی ابهای مصرفی در انتقال وشستشوی چغندر اندازه گیری نیاز بیوشیمیایی اکسیژن (BOD=Biochemical Oxygen demand)

در آبهای مذکور است که آلودگی آب را به مواد آلی نشان می دهد. میزان این آلودگی در آبهای مذکور معمولا" در محدوده 3000تا7000(ppm) است. در صورتی که حجم آب جدید کمکی ورودی به سیستم کم می شود، میزان این آلودگی افزایش می یابد و در صورتی کهبه بیش از 8000(ppm) برسد، دیگر تصفیه مکانیکی آب به صورت ته نشین سازی مواد معلق کافی نبوده و لازم است بر روی آب، تصفیه بیولوژیکی با سیستمهای هوازی و بی هوازی نیز انجام شود تا میزان آلودگی آبهای مذکور کاهش یافته و قابل استفاده در قسمتهای مورد اشاره بخصوص قسمت چغندر شویی باشد.

شامل 12 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.