فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله اثرات غلظت قند اولیه و اسپور در تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد

اختصاصی از فی گوو مقاله اثرات غلظت قند اولیه و اسپور در تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله اثرات غلظت قند اولیه و اسپور در تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد


مقاله اثرات غلظت قند اولیه  و اسپور در تولید اسید سیتریک از کاه گندم  به روش تخمیر حالت جامد

اسید سیتریک به عنوان یک ماده صنعتی مورد توجه تعداد زیادی از صنایع می باشد. رقم تولید رسمی این ماده در ایالات متحده بین شصت تا هشتاد میلیون پوند می باشد که غالبا به وسیله تخمیر به دست می آید. .باتوجه به گستردگی مصرف اسید سیتریک در صنایع مختلف و رقابت شدیدی که بین تولید کنندگان این محصول در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. کوشش های زیادی در جهت پایین آوردن هزینه های تولید به عمل آمده است. در این ارتباط مطالعات زیادی به منظور استفاده از ضایعات مختلف برای تولید اسید سیتریک صورت گرفته است که برای مثال می توان به تفالۀ سیب، پوست کیوی، ضایعات قهوه، چوب ذرت، تفالۀ خرما و خزه اشاره کرد.امروزه میتوان از این مواد بی استفاده و پس ماند های کشاورزی بعنوان جایگزین سوبستراهای گران قیمت استفاده کرد


دانلود با لینک مستقیم


مقاله اثرات غلظت قند اولیه و اسپور در تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.