پاور پوینت سمینار کلاسی.. همراه با مقاله و ترجمه آن
فرایند اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی مایع:
قسمت 2: تاثیرات بر روی میکروارگانیسم ها و ترکیبات غذایی و خواص
3 مگا بایت Ultraviolet.rar
چکیده
اثر اشعه ماورا بنفش در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها برای چندین دهه شناخته شده است.
با این حال، در فراوری مواد غذایی مسائل مهم دیگری را باید درنظر گرفت، مانند حفظ خواص حسی و تغذیه ای.
تابش اشعه ماوراء بنفش به منزله جایگزینی برای عملیات حرارتی است که برای به دست آوردن محصول با کیفیت حسی نهایی بهتر مورد مطالعه قرار گرفته و توسعه یافته است،
فرایند اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی -مایع تاثیرات بر روی میکروارگانیسم ها و ترکیبات غذایی و خواص