فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد پتانسیل اقتصادی در گونة اقاقیای استرالیای غربی

اختصاصی از فی گوو تحقیق در مورد پتانسیل اقتصادی در گونة اقاقیای استرالیای غربی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد پتانسیل اقتصادی در گونة اقاقیای استرالیای غربی


تحقیق در مورد پتانسیل اقتصادی  در گونة اقاقیای استرالیای غربی

ینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:19

فهرست:

محصول ثانویة گیاهی

صمغ ها

تانین های غلیظ شده

دانه های روغنی و پروتئین ها

Terpen ها

مشکلات مربوط به مواد سمی

سپاسگزاری

خلاصه :

رشد گیاهان گسترده و بومی ، در درختهای استرالیای غربی ، منجر به ایجاد مشکلات اساسی  در نمک دار شدن کمربند گندم شده و باعث افزایش گنه های زیستی میشود. برای انجام این مراحل، باید برای کشاورزان، درآمد حاصل شود. در میان ، مهم ترین و شایعترین گونه های درختی، در استرالیای غربی، گونة چپر و گونة اقاقیای استرالیای غربی ، منابع phyllodinene دیده میشود. گونة چپر، تولید کنندة اجزای ثانویه می باشد که بعنوان غذا یا منابع غذایی، بکار میروند، در حالیکه سایر گونه ها، دارای کاربردهای صنعتی هستند. پلی ساکاریدهای محلول در آب که بنام صمغ، معروف هستند، اجزای اصله گونة اقاقیا هستند. تقاضای زیادی، برای این محصولات، دیده میشود، زیرا بدلیل نواقص طولانی مدت، موقعیتی دیده میشود که باعث تغییرات زودهنگامی می خواهد شد. صمغ ها، اجزای مهم غذایی هستند و برای کپسول دار کردن اجزای ترکیبی غذایی و دارویی و مواد خطرناکی، نظیر حشره کش ها، آفت کش ها، پاک کننده ها و رنگ ها ، بکار میروند. گرچه انواع مختلفی از صمغ، دیده میشود، اما هیچکدام از این انواع، دارای ویژگیهای فیزیکی صمغ عربی یا صمغ اقاقیا نیستند و منشاء آنها ، از گونه های آفریقایی اقاقیا میباشد. بعضی از گونه های اقاقیای آفریقایی، تولید کنندة صمغ های با کیفیت خوب هستند، اما روشهای جدید تولید صمغ، شخم زنی، استخراج و خالص سازی، قبل از واردشدن به بازار حباتی، باید انجام شود. جوهر مازو یا تانین، در بسیاری از گونه های اقاقیای استرالیایی، دیده میشود. این ترکیبات، برای تولید و صادرات بکار میرود که دارای کیفیت خوبی بوده و تانین های ارزان قیمت، دوباره، باید ساخته شوند. گیاهان غنی از تانین، برای تولید صمغ، مناسب نیستند زیرا وجود تانین، در صمغ ها، باعث کاهش ارزش تولیدات قبلی میشود. با این حال، روشهای جدید ، امکان جدایی صمغ ها و تانین ها را فراهم میکند. تری گلیسیریدها و اسیدهای چرب، اجزای اصله دانه های جیر بوده و در غذاها استفاده می شوند. شخم زنی و برداشت دانه ها، باعث تولید روغنهای خوراک و کیک های پروتئین دار مفید، برای انسان و حیوانات اصله میشوند. سایر ترکیبات چپردار، نظیر زرین، دارای پتانسیل های اقتصادی محدودی هستند. توزیع و ماهیت شیمیایی ساپونین ها، زیاد در بین چپرها، شناخته شده نیستند، اما تعدادی از این ترکیبات، دارای فعالیت های بالقوه مفر، نظیر گلیسیدهای کافی نوسید، فنیل اتیل آمین B ، فلورمات و آمیتواسیدهای بدون پروتئین هستند. وجود این ترکیبات، دارای محدودیت نمیباشد، اما گونه ها ، باید برای جلوگیری از حداقل تولیدات، انتخاب شوند. به چه دلیل ، برداشت چپرها، در کمربند گندمی W,A ، مهم هستند؟

ارزش اولیة این تولیدات، در چپرهای برداشت شده ، باعث ایجاد درآمد شده، اما برداشتهای وسیع گیاهی، باعث حل مشکلات حاصل از نمک دار شدن میشوند. این روش، با استفاده از اجزای اصله گیاه کامل شده و باعث افزایش گونه های زیستی می شود. گرچه تولیدات دارای ارزش متوسط ، نظیر زرین و تانین ، کامل کننده این اهداف نیستند، اما در ترکیب با تولیدات توده ای و فله ای ، نظیر خمیر چوب، ورقة فیبر، صمغ، تانین و رزین، باعث بهبود تصویر اقتصادی W,A می شوند.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد پتانسیل اقتصادی در گونة اقاقیای استرالیای غربی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.