
بطور کلی در مورد گزینش گونه ها رعایت نکات زیر مهم است:
الف) شناسایی گونه به علت دارا بودن ترکیب، حالت فیزیکی
ب) نحوه کاشت، داشت، برداشت محصول گیاهی (نوع کود، سم
و ...)
پ) درجه خلوص محصول
ت) وجواد مواد افزودنی کشاورزی و صنعتی، سموم دفع آفات،
مواد نگهدارنده
ج) شرایط میکروبی، نوع و مقدار میکروارگانیسمهای آلوده کننده
چ) وجود بقایا و فضولات حشرات، جوندگان، پرندگان
ح) شرایط حمل و نقل
خ) شرایط نگهداری در انبار از نظر دما، زمان
برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید