فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید

اختصاصی از فی گوو دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید


دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید

 

 

 

 

بطور کلی در مورد گزینش گونه ها رعایت نکات زیر مهم است:

 الف) شناسایی گونه به علت دارا بودن ترکیب، حالت فیزیکی

  ب) نحوه کاشت، داشت، برداشت محصول گیاهی (نوع کود، سم

       و ...)

       پ) درجه خلوص محصول

       ت) وجواد مواد افزودنی کشاورزی و صنعتی، سموم دفع آفات،

       مواد نگهدارنده

       ج) شرایط میکروبی، نوع و مقدار میکروارگانیسمهای آلوده کننده

       چ) وجود بقایا و فضولات حشرات، جوندگان، پرندگان

       ح) شرایط حمل و نقل

       خ) شرایط نگهداری در انبار از نظر دما، زمان

برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.