فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ماشین های صفحه تراش

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله ماشین های صفحه تراش دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ماشین های صفحه تراش


دانلود مقاله ماشین های صفحه تراش

 

مشخصات این فایل
عنوان: ماشین های صفحه تراش
فرمت فایل:  word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 38

این مقاله درمورد ماشین های صفحه تراش می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله ماشین های صفحه تراش

میز ماشین و پایه محکم کننده آن
میز این نوع ماشینها از چدن بصورت توخالی ریخته و بصورت مکعب مستطیل شکل مطابق شکل 2 و 7 بالا وپائین آن آزاد است . پیشانی میز به سطح پایه بوسیله پیچ و مهره محکم می شود. یک طرف میز در بیشتر از ماشینهای صفحه تراش بصورت قائم نسبت به سطح میز کاملا تراشیده شده و در بعضی دیگر از ماشینها دو طرف میز نسبت بسطح آن بصورت زاویه قائمه ساخته شده اند. همانطور که در شکل 2 و 7 ملاحظه میگردد دو طرف میز دارای شیارهای t شکل برای بستن بعضی از کارها که امکان بستن آن روی میز نیست می باشد . البته باید تذکر داد که علاوه بر بستن مستقیم کار روی میز در دو طرف آن می توان گیره رومیزی و با قالبهای راهنما و یا صفحه گونیا را قرار داد و سپس کار را در آن وسائل جا داده و محکم نمود. برای بستن کارها و یا وسایل نگهدارنده کار از پیچ و مهره و نیز روبنده استفاده می گردد. پایه میز مطابق شکل 8 دارای شیارهای عمودی در.....(ادامه دارد)

دستگاه تنظیم بار با چرخ دنده‌های مخروطی
این نوع دستگاه قدیمی ترین نوع دستگاه تنظیم بار خودکار برای ماشینهای صفحه تراش می باشد. این وسیله بیشتر در ماشینهای صفحه  تراش قدیمی مورد استفاده قرار میگرفت برای تنظیم مقدار بار
(پیشروی میز) با درگیر کردن کلاچ کوپلینگی A   یاکوپلینگ چرخ دنده مخروطی B حرکت از چرخ دنده B به چرخ دنده مخروطی C منتقل گشته و باچرخش چرخ دنده C حرکتبه میز ماشین منتقل و در نتیجه میز ماشین در عرض آن حرکت بسمت چپ و یا راست خواهدداشت.
در صورتیکه کلاچ A را با کوپلینگ چرخ دنده سمت راست درگیر نمائم در اینحالت حرکت از طریث این چرخ دنده به چرخ دنده C. منتقل و در نتیجه جهت حرکت چرخ دنده مخروطی C برعکس حالت قبلی خواهد بود. در اینصورت با انتقال حرکت از چرخ دنده C به میزماشین حرکت عرضی ماشین مخالف جهت حرکت قبلی میز می باشد. برای تعیین مقدار بار مشخصی روی محور این .....(ادامه دارد)

ماشین صفحه تراش لنگی
این نوع ماشین صفحه تراش مطابق شکل 1 و 4 نام خود را از مکانیزم حرکت که در شکل 26 نشان داده برداشته است بدین صورت که حرکت بطور لنگ (نوسان) بطور یکنواخت انجام میگیرد.
در ساختمان این نوع ماشینها لنگ بطریقی عمل میکند که از چرخ دنده ها گرفته به حرکت رفت و برگشت (حرکت مناسب خطی)‌تبدیل میگردد. برای این منظور از یک چرخ دنده بزرگ که باعث لنگ میشوداستفاده شده که این چرخ دنده را عموماً چرخ لنگ مینامند حرکت دورانی این چرخ دنده از چرخ دنده کوچک که آن نیز حرکت را از جعبه دنده سرعت با استفاده از چرخ فلکه میگیرد تامین می شود. از طرفی دیگر جعبه دنده سرعت داراری چندین جفت چرخ دنده بوده که بوسیله یک موتور مجزا در جعبه دنده ماشین سرعتهای متفاوتی بر حسب نوع جعبه دنده ایجاد می نماید. سرعتهای ایجاد شده جعبه دنده درهر مرحله از جعبه دنده سرعت به چرخ لنگ رسیده و با استفاده از اهرم لنگ به کشاب منتقل شده و در نتیجه کشاب که حامل رنده است .....(ادامه دارد)

تنظیم دستگاه حامل رنده (بار عمودی)
حرکت دستگاه حامل رنده بوسیله دسته مخصوص بخود کنترل می شود. این دسته سیمها می گردد که با چرخاندن آن پیچ بار بسمت پائین رانده شده و بسمت پائین آمدن دستگاه حامل رنده شود. شکل 47 را ملاحظه نمائید با چرخاندن دسته دستگاه حامل رنده در جهت حرکت عقربه ساعت رنده بسمت پائین حرکت می نماید. برای راحتی عمل و تعیین مقدار عمق برش روی انتهای پیچ دستگاه حلقه مدرجی که درجات آن بر حسب دهم میلیمتر و یا هزارم اینچ می باشد قرار دارد.
برای تنظیم بار عمودی با استفاده ازدستگاه حامل رنده ابتدا لازم است که آنرا مطابق شکل بطور عمودی قرار داد، یعنی صفر روی کشاب را با درجه 90 روی محیط گردان سر دستگاه حامل رنده منطبق کرده شکل 48. برای آزمایش عمود بودن دستگاه حامل رنده باید از گونیا 90 درجه مطابق شکل استفاده نمود. تا بتوان بدرستی دستگاه را بصورت عمودی قرار داد.
برای بستن کارهائیکه دارای شیارهای دم چلچله ای و یا سایر کارهائیکه می بایستی روی ماشین بسته و تحت زاویه تراشیده شند لازم است که دستگاه حامل رنده را تحت زاویه شیار مورد نظر و یا  زوایای دیگری که احیاناً لازم است تغییر و مطابق شکل 49 منحرف و سپس آنرا محکم نمود.
قبل از شروع بکار بایستی مطمئن باشید که کشاب را که دستگاه حامل رنده در روی آن تحت زاویه منحرف شده است بیش از اندازه .....(ادامه دارد)

تراش صفحات افقی با ماشین صفحه تراش
بیشتر از کارهائیکه می توان با ماشین صفحه تراش انجام داد صفحاتی است که روی میز با گیره و یا وسائل نگهدارنده دیگری بسته می شوند. صفحات افقی و عمودی تولید شده نتیجه ایست از سری تراشیهائی که با استفاده از رنده تراش (رنده معمولی) صورت می گیرد. شکل 56 طریقه قرار گرفتن کار را روی ماشین صفحه تراش نشان می دهد. که تقریباً این روش کار 50 درصد از کارهائی را تشکیل می دهد که با ماشین صفحه تراش انجام شده است شکل فوق طریقه بستن یک قطعه فولادی را نشان می دهد که درگیره ایکه دارای پیچ و مهره بسته شده است.
برای تراش صفحه بصورت افقی ابتداهدف این است که بدون در نظر گرفتن با سطح فلزات (براده) اضافی از روی کار برداشته شود . برای این منظور از رنده خشن تراشیدن استفاده کرده و رنده را در قلم.....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله ماشین های صفحه تراش

ساختمان، انواع، طریقه تنظیم و عملیات مختلف
انواع ماشینهای صفحه تراش
اجزاء مختلف ماشین صفحه تراش
پایه ماشین صفحه تراش
بدنه (ستون)
ریل عرضی
میز ماشین و پایه محکم کننده آن
کشاب
اهرم لنگ (اهرم نوسانی)
حرکت بار یا دستگاه تنظیم بار
دستگاه تنظیم بار
دستگاه تنظیم بار با چرخ دنده‌های مخروطی
دستگاه بار عمودی یا دستگاه قلم گیر
دستگاه زیر رنده
ظرفیت و اندازه ماشینهای صفحه تراش
انواع ماشینهای صفحه تراش
ماشین صفحه تراش لنگی
ماشین صفحه تراش هیدرولیکی
افزارهای برش در ماشین صفحه تراش (رنده های صفحه تراش)
رند ه های صفحه تراش از نظر فرم
قلاب نکرده و صدمه بکار وارد نخواهد کرد.
1-    سایر فرم رنده های صفحه تراش
4- رنده های بغل چ پ و بغل راست
سنگ زدن (تیز کردن) رنده های صفحه تراش
ابزارهای نگهدارنده کار در ماشینهای صفحه تراش
گیره رومیزی
شمشهای موازی
طریقه بستن کارها روی میز ماشین صفحه تراش
1-    استفاده از گیره ثابت و دوار
2-    بستن قطعات روی میز ماشین
بستن کارها توسط دستگاه تقسیم
تنظیم دستگاه زیر رنده
تنظیم میز ماشین
انجام عملیات مختلف با ماشین صفحه تراش
تراش صفحات افقی با ماشین صفحه تراش
پیشنهادهای لازم برای تراش صفحات افقی


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ماشین های صفحه تراش
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.