فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها

اختصاصی از فی گوو تحقیق درباره خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها


تحقیق درباره خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:40
فهرست و توضیحات:

خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها

نکات کلیدی

پایداری نوکلئیک اسیدها

ساختار نوکلئیک اسیدها

ویژگیهای دمایی و اسپکتروسکوبی نوکلئیک اسدیها

اثر اسید :

اثر قلیا بر DNA :

واسرشت شدن DNAدر محیط با PH بالا

واسرشت شیمیایی :

چسبندگی :

این مسئله است بخاطر اینکه گروه  در RNA   وجود دارد که دقیقاً در جایی قرار گرفته در شکستن ستون RNA    از طریق اعمال نیروی درون مولکلی بر روی فسفات در محل اتصال فسفودی استر دخالت میکند این مسئله بیشتر پیشرفت میکند در شرایط با  PH بالا  ویرا –OH بعنوان  یک باز عمومی عمل میکند .

محصول آن ایجاد   آزاد و و فسفودی استر حلقوی اس که بعداً به یا   مونو فسفات هیدرولیز میشود حتی در PH طبیعی هم RNA   نسبت به DNA برای هیدرولیز شدن مستعد تر است که DNA البته فاقد  است این مسئله پذیرفتی است که چرا DNA بازشده تا با  دی اکسی ریبوز ترکیب شود چون کاربری آن به پایداری بالای انرژی  احتیاج دارد .

شکل ص 38

شکسته شدن درون مولکولی پیوندهای فسفودی استر در محیط قلیایی

 

تعدادی از عوامل شیمیایی میتوانند سبب واسرشت DNA یا RNA    در محیط طبیعی شوند بهترین مثال این ترکیبات اوره و فرمامید میباشد غلظت بالایی این عوامل ( چندین مولا ر) باعث تخریب باندهای  هیدروژنی  در محلول آبی متراکم میگردد معنی آن   اینست  که پایداری انرژی  در ساختار ثانوی اسید نوکلئیک ازطر یق خارج کردن آب در بین پیوندهای آب گریز باز صورت گرفته ضعیف میشود و پیوندهای مستمر واسرشت شدن میشوند .

 

ی DNA سلولی خیلی دراز و باریک است و از نظر فنی نسبت به طولی زیادی دارد DNA حدود دو نانومتر قطر دارد و ممکن است در  حدود میکرومر یا میلی متر یا ؟ مثل کرموزومهای یوکاریونی چند سانتی متر باشد برای دید بهتر ، اگر DNA قطری شبیه ماکارونی داشته باشد در آن  صورت  کروموزوم Ecoli ، دارای 6/4 میلیون زوج باز طولی برابر 1 کیلومتر دارد بعلاوه DNA یک مولکول محکمی است سختی آن میتواند شبیه به ماکارونی نیم پخت باشد بهمین علت است که محلولهای DNA چسبندگی زیادی دارند بعلاوه مولکولهای بلند DNA میتوانند به راحتی با نیروی حرکتی آسیب ببینند یا با استفاده از ولتراموند با توان بالا ، که در نهایت غلظت محیط کم میشود حساسیت نسبت به لرزش مشکل ساز میشود اگر بخواهید مولکولهای بلند DNA را به صورت دست نخورده جداکنیم اگر چه باید از لرزشهای صسورت برای تولید DNA با طول متوسط و مشخثث استفاده کرد توجه کنید که لرزش و صوت هیچ کدام DNA دارد ناتوره نمی کند آنها فقط  طول مولکول دو رشته ای DNA را در محلول کوتاه


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.