پاورپوینت پمپها و کاربرد آنها در صنایع غذایی، 52 صفحه اسلاید
•پمپها تامین کننده انرژی دینامیکی سیالات هستند. به عبارت دیگر پمپها تجهیزاتی هستند که انرژی الکتریکی خود را به سیالات منتقل کرده و انرژی جنبشی, پتانسیل و انرژی فشاری سیالات را افزایش می دهند و همچنین بر اصطکاک مسیر غلبه می کنند .
•
انتخاب پمپ:
•فشار مورد نیاز
•دبی حجمی مورد نیاز
•خواص سیالی که باید انتقال یابد. از جمله خواص سیال عبارتند از:
•دانسیته (Density)
•ویسکوزیته (Viscosity )
•حساسیت به اکسیداسیون (Oxidation sensitivity)
•سائیدگی (Abrasiveness)
•خواص جریان ( Flow properties (Newtonian or non-Newtonian) )
•کف کردن (Foaming)
•حساسیت به تنش (Shear damage)
•دمای انتقال سیال و فشار بخار (Temperature of the fluid and the vapor pressure)
•شرایط عملیاتی از قبیل استفاده متناوب یا پیوسته(Operational considerations, such as intermittent or continued use
•هزینه ها و مسائل اقتصادی
•
انواع پمپها
•پمپها به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
•1 – پمپهای گریز از مرکز یا توربو پمپها (centrifugal pumps )
•2 - پمپهای جابجایی مثبت positive displacement pumps
•
پاورپوینت پمپها و کاربرد آنها در صنایع غذایی